Greenhill YMCA v Severním Irsku hledá právě teď dobrovolníky (18+)

Greenhill YMCA v Severním Irsku hledá právě teď dobrovolníky (18+)

Outdoorové centrum YMCA Greenhill (Severní Irsko)

Greenhill YMCA v Severním Irsku hledá právě teď dobrovolníky (18+) do mezinárodního týmu, kteří budou 1 rok od 1.1.2018 pracovat v YMCA outdoorovém centru.

VĚK: minimálně 18 let

KDY: dlouhodobě: 9 – 12 měsíců, letní pobyt: červen – srpen

JAZYK: pokročilá angličtina

greenOutdoorové centrum YMCA Greenhill v Severním Irsku nabízí možnost dlouhodobé dobrovolné služby v délce 10 – 12 měsíců nebo krátkodobého dobrovolnického pobytu od konce června do začátku září každého roku. Na začátku pobytu je dobrovolník proškolen, aby pak mohl pomáhat při týdenních outdoorových programech pro děti a mládež. Jedná se o aktivity jako jsou lukostřelba, jízda na kanoích, stavění raftu, lezecká stěna, lanové aktivity, horolezectví, orientační běh a teambuilding. Po dobrovolnících YMCA Greenhill vyžaduje předem dobrou znalost angličtiny a schopnost pracovat s dětmi a mládeží. Předchozí zkušenosti z této oblasti ale nejsou nutné.  Nově nabízí YMCA Greenhill možnost dlouhodobé dobrovolné služby v délce 9 – 12 měsíců – jedná se o vedení aktivit, vedení skupin, organizaci, pomocné práce při úklidu, údržbě apod. Nástupní data pro dlouhodobé pobyty jsou vždy v lednu a září, krátkodobý pobyt začíná nejpozději poslední týden v červnu.

Dobrovolník si sám hradí cestu tam a zpět a cestovní pojištění. Dostane ubytování, stravu, kapesné a úvodní 4-6 týdenní školení.

Přihlášku a další informace k celoroční dobrovolné službě od 1.1.2018 získáte nyní na ymca@ymca.cz.

Uzávěrka přihlášek na dvouměsíční dobrovolnický pobyt v létě 2018 proběhne v březnu 2018.

http://www.ymca.cz/zahranicni-programy/